Privacybeleid

Privacybeleid

Bij CamperShine hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten en websitebezoekers. Dit privacybeleid beschrijft hoe en welke persoonlijke gegevens we verzamelen, waarom we ze verzamelen, en hoe we ze gebruiken en beschermen.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we en waarom?

Wanneer je aankopen doet via onze webshop, aangedreven door WooCommerce, verzamelen we de volgende informatie om je bestelling te kunnen verwerken en je een persoonlijke winkelervaring te bieden:

  • Namen en contactgegevens: We verzamelen je volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, verzend- en factuuradres om je bestelling te verwerken, met je te communiceren over de status van je bestelling en voor klantenservice doeleinden.
  • Bedrijfsinformatie: Indien van toepassing, verzamelen we bedrijfsnamen en -adressen voor het verwerken van zakelijke transacties.
  • Accountinformatie: Je kunt ervoor kiezen om een account aan te maken om je aankoopgeschiedenis te bekijken en het afrekenproces in de toekomst te versnellen. Hiervoor verzamelen we een gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe beschermen we je gegevens?

We nemen de beveiliging van je persoonlijke gegevens serieus. We gebruiken technische en organisatorische maatregelen om je gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, manipulatie of vernietiging. Je gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers met beperkte toegang.

Delen van persoonlijke gegevens

Wij verkopen of verhuren je persoonlijke gegevens niet aan derden. We delen je gegevens alleen met derden die diensten leveren namens ons, zoals betalingsverwerkers en bezorgdiensten, en alleen voor zover nodig om onze diensten te leveren.

Jouw rechten

Je hebt het recht om te verzoeken om inzage, correctie of verwijdering van je persoonlijke gegevens die we hebben. Als je een account hebt op onze site, kun je ook toegang krijgen tot je persoonlijke informatie en deze bijwerken via de accountinstellingen.

Wijzigingen in het privacybeleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. Wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd. We raden je aan regelmatig dit beleid te bekijken zodat je altijd op de hoogte bent van hoe we je persoonlijke gegevens beschermen.

Contact opnemen

Voor vragen of zorgen over ons privacybeleid of je persoonlijke gegevens, kun je contact met ons opnemen via info@campershine.nl.

Scroll naar boven